Matematik

Find den afledte af funktionen

02. oktober 2014 af Mettejensen3 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Find den afledte af funktionen h givet ved:

h(x) = ln((2x^2+2x+2)^2)

Nogle der kan hjælpe? öö


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2014 af mathon

h{\, }'(x)=\frac{1}{\left ( 2x^2+2x+2\right )^2}\cdot 2\left (2x^2+2x+2 \right )\cdot \left ( 4x+2 \right )


Skriv et svar til: Find den afledte af funktionen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.