Matematik

differentialligning

02. oktober 2014 af vvsabine (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave?

opskriv samtlige løsninger til differentialligningen y'=k*y med begyndelsesværdibetingelsen y(0)=y_0.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2014 af mathon

                \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=k\cdot y

                 \frac{1}{y}dy=kdx                integrer nu på begge sider


Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.