Fysik

Halv Parabel hjælp

02. oktober 2014 af sumia9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvorfor har en graf en halv parabel? hvad skyldes det


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2014 af mathon

Spørg mere specifikt.
ellers er svaret blot
som i
https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1523261#1523504


Svar #2
02. oktober 2014 af sumia9 (Slettet)

Jeg forstår ikke det I mener med "restriktion i definitionsmængde"?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2014 af mathon

restriktion  = indskrækning/begrænsning


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. oktober 2014 af SuneChr

# 0
Du tænker formodentlig på funktionen
f1 (x) = √x
hvis grafiske billede kun kan ligge i 1. kvadrant, da
x ≥ 0 og f (x) ≥ 0
Funktionen er spejlbilledet i linien y = x af funktionen
f2 (x) = x2   for x ≥ 0
Det er vel denne semiparabel, halvparabel, du mener.


Svar #5
02. oktober 2014 af sumia9 (Slettet)

Super. Mange tak

Skriv et svar til: Halv Parabel hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.