Studievalg og videregående studie

Jeg har brug for hjælp til mekanik1

11. oktober 2014 af vsious (Slettet)

En plan gitterkonstruktion belastes, som vist på figure 1, ved en fordelt belastning som lægges af på et stift plan.
Således påvirker det stive plan kun gitterkonstruktionen med lodrette kraftkomposanter i punkt C og D. Derudover er konstruktionen med lodrette kraftkomposanter i punkt C og D. Derudover er konstruktionen rullende understøttet i punkt A, og simpelt understøttet i punkt B. Det oplyses at a = 2m, vinklen er 30 grader, q1 = 2kN/m og q2 = 3kn/m

a)    Tegn fritlegemediagram for; 1) gitterkonstruktionen når denne er frigjort fra understøtninger og det stive plan, og for; 2) det stive plan når dette er frigjort fra gitterkonstruktionen.

Jeg har lavet den.

b)    Bestem de lodrette kraftkonposanter i punkt C og D hvormed det stive plan påvirker gitterkonstruktionen. Angiv resultat både som symboludtryk og talværdi.


c)    Bestem reaktionskræfterne i punkt A og B og angiv retning og størrelse af den resulterende kraft i de to understøtningspunkter.

d)    Bestem stangkraften i stand (AB) og (CF) og angiv om stængerne er i træk, tryk eller ubelastede.

Vedhæftet fil: mekanik.pdf

Skriv et svar til: Jeg har brug for hjælp til mekanik1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.