Fysik

Hjælp til omskrivning af formel!

17. oktober 2014 af GirFocker (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej gode folk. Jeg sidder i dette store problem, at jeg har brug for at finde Lis, ud af formlen angivet på billedet vedhæftet. 
Altså jeg skal have Lis til at stå for sig selv, på den anden side af lighedstegnet. 
Jeg er meget i tvivl om hvordan jeg kan gøre dette, og jeg håber i kan hjælpe mig!

- Pernille. 

Vedhæftet fil: FYSIK.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

mis*Lis + mis*cvand*Δtisvand + mvand*cvand*Δtvand = 0  <=>

mis*Lis = -mis*cvand*Δtisvand - mvand*cvand*Δtvand  <=>

Lis = ( -mis*cvand*Δtisvand - mvand*cvand*Δtvand ) / mis


Svar #2
17. oktober 2014 af GirFocker (Slettet)

Åh, tak! (:


Skriv et svar til: Hjælp til omskrivning af formel!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.