Matematik

Differentialregning

19. oktober 2014 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opgaven går ud på, at vi skal bestem f`(0), når f(x)=ex+3x 

Jeg har gjort således: 

f`(x)= ex+3 

Derefter indsætter jeg 0 på x plads 

f`(0)= e0+3= 4 

Er det korrekt? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Ja, det er rigtigt.


Svar #2
19. oktober 2014 af Mie12345678 (Slettet)

Tak skal du have 

Vi hurtigt lige svar på dette spørgsmål 

f`(x), når f(x)=3/x + x5

skal man differenciere f`(x)= 3Inx+5x4? 


Svar #3
19. oktober 2014 af Mie12345678 (Slettet)

Eller skal det være -1/x^2+5x^4 


Svar #4
19. oktober 2014 af Mie12345678 (Slettet)

Jeg mener -3/x^2+5x^4 


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. oktober 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Det skal være -3/x2 + 5x4


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.