Fysik

Hjælp til omskrivning af formel!

19. oktober 2014 af GirFocker (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har igen problemer med omskrivning af en formel. 
Denne gang er det 'c' der skal isoleres. 

Tak for hjælpen! 
- Pernille. 

Vedhæftet fil: FYSIKK.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2014 af Heptan

E=m\cdot c\cdot \Delta t

Dividér med m\cdot \Delta t på begge sider:

c=\frac{E}{m\cdot \Delta t}


Svar #2
19. oktober 2014 af GirFocker (Slettet)

Jeg takker!


Skriv et svar til: Hjælp til omskrivning af formel!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.