Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Beregn efterspørgsel

19. oktober 2014 af nillehp (Slettet) - Niveau: A-niveau

funktionsskriften lyder f(x) = 1,1976x + 150

beregn efterspørgslen efter kaffe ved de forskellige prisalternativer.

140 130 120 110 100 90

det er efterspørgslen på kaffe ved funktion f(x) = -x + 150

håber i kan hjælpe mig :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2014 af mathon

   Du synes at have to funktioner

                                          f(x)=\left\{\begin{matrix} 1,1976x+150\\ -x+150 \end{matrix}\right.           ?

    Gør dig klart, hvad de to forskellige funktioner 

                                           f(x)=1,1976x+150
    og
                                           g(x)=-x+150
    betyder.


Svar #2
20. oktober 2014 af nillehp (Slettet)

jeg forstår bare stadig ikke hvordan jeg kan finde frem til hvad efterspøærgslen bliver? :-)


Skriv et svar til: Beregn efterspørgsel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.