Matematik

brøker

20. oktober 2014 af mariechr1998 (Slettet) - Niveau: B-niveau

forkort brøken 

2a

4ab 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2014 af Hansihh (Slettet)

2
4
=
1
2
= halv= 50%

Svar #2
20. oktober 2014 af mariechr1998 (Slettet)

men sker der med a og ab 


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. oktober 2014 af mathon

                     \frac{2a\cdot 1}{2a\cdot 2b}=\frac{2a}{2a}\cdot \frac{1}{2b}=1\cdot \frac{1}{2b}=\frac{1}{2b}


Svar #4
20. oktober 2014 af mariechr1998 (Slettet)

hvad med opgvaen 

\frac{14a}{12b}


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Forkort brøken med 2.


Skriv et svar til: brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.