Matematik

sæt mest mulig udenfor parentæsen

20. oktober 2014 af mariechr1998 (Slettet) - Niveau: B-niveau

3c2 - 12ca


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2014 af mathon

3c^2 - 12ca=\mathbf{\color{Red} 3c}\cdot c-\mathbf{\color{Red} 3c}\cdot 4a=\; ?\left ( ?-? \right )


Svar #2
20. oktober 2014 af mariechr1998 (Slettet)

4ac(3c- 3c ) ?? 

jeg forståikkehelt hvordan man regner det sidste ud 


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. oktober 2014 af mathon

Det er 3c, du sætter uden for parentes.


Svar #4
20. oktober 2014 af mariechr1998 (Slettet)

så den hedder 3c (c-4a)


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. oktober 2014 af mathon

#4

          Nemlig


Svar #6
20. oktober 2014 af mariechr1998 (Slettet)

8a2 – 42a

hvad med sådan en så 

 


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#6

2a er faktor i hvert led.


Brugbart svar (0)

Svar #8
20. oktober 2014 af mathon

                      8a2 – 42a  =  2a · 4a  -  2a · 21  =  ?(? - ?)


Skriv et svar til: sæt mest mulig udenfor parentæsen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.