Matematik

brøk

20. oktober 2014 af mariechr1998 (Slettet) - Niveau: B-niveau

forkort brøk

\frac{14a}{12b}


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2014 af mathon

                          \frac{14a}{12b}=\frac{2\cdot 7a}{2\cdot 6a}=\frac{2}{2}\cdot \frac{7a}{6b}=1\cdot \frac{7a}{6b}=\frac{7a}{6b}


Skriv et svar til: brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.