Matematik

opløs tæller og nævner i faktore og forkort brøken 2

20. oktober 2014 af mariechr1998 (Slettet) - Niveau: B-niveau

z =\frac {9x^{2}- 16y^{2}}{3x-4y }


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt en kvadratsætning til at faktorisere tælleren.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. oktober 2014 af mathon

                    z=\frac{\left ( 3x \right )^2-\left ( 4y \right )^2}{\left ( 3x-4y \right )}=\frac{\left (3x-4y \right )\left (3x+4y \right )}{\left ( 3x-4y \right )}=3x+4y\; \; \; \; n\aa r\; \; 3x\neq 4y


Skriv et svar til: opløs tæller og nævner i faktore og forkort brøken 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.