Matematik

Omvendt proportionale størrelser

20. oktober 2014 af Karare - Niveau: 10. klasse

Hej er der nogen der kan hjælpe mig med denne her opgave den er kort men forklaring og tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2014 af mathon

Hvis to variable størrelser x og y
er omvendt proportionale,
gælder
                                  x\cdot y=k(onstant)


Svar #2
20. oktober 2014 af Karare

så er det bare 4 * 20 som svarer til 80 er svaret så 80 


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. oktober 2014 af mathon

                                 x\cdot y=10\cdot 4=\mathbf{\color{Red} 40}

                                 20\cdot y=\mathbf{\color{Red} 40}


Svar #4
20. oktober 2014 af Karare

wow så svaret er y= 2 


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. oktober 2014 af mathon

                 Netop


Skriv et svar til: Omvendt proportionale størrelser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.