Matematik

Regneforskriften for disse lineære funktioner

20. oktober 2014 af okayholy (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg har en opgave for, jeg har dog lavet den nogle der vil rette det?

f1 = 1/2x + 1

f2 = 3

f3 = 1x - -1

f4 1/3x + + 4

Påforhånd TAK.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

f1 er korrekt

f2 er forkert  (tjek fortegnet)

f3 er forkert (tjek fortegn for hældningen)

f4 er korrekt

Erstat de dobbelte fortegn med enkelte fortegn.


Svar #2
20. oktober 2014 af okayholy (Slettet)

#1 

f3 bliver den så til 1x + 1 ?

f2 = y=3?


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej til begge dine svar.

Hvad er y-værdien for ethvert punkt på grafen for f2?

Hvad er hældningskoefficienten for f3 ?


Svar #4
20. oktober 2014 af okayholy (Slettet)

Altså -1x - 1 ? f3


Svar #5
20. oktober 2014 af okayholy (Slettet)

Og y = -3 


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4 -- Ja

#5 -- Ja


Svar #7
20. oktober 2014 af okayholy (Slettet)

Super.


Skriv et svar til: Regneforskriften for disse lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.