Matematik

Hvad er enheden?

21. oktober 2014 af Bladlus (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg sidder lige fast i enhederne i min beregning.

Formel: Undertryk = m3 pr. m2 * 0,1m / 0,76m2/time*Pa.

Undertryk = 526,8m3 pr. m2 *0,1m / 0,76m2/time*Pa = 69,2 ?

Undertryk skal jo gerne give Pa....

Tak på forhånd !


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Længdeenhederne går ud mod hinanden, men man ender med  Pa/time som det er stillet op her.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2014 af peter lind

Det stemmer ikke. Det er time, der giver problemer


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. oktober 2014 af Heptan

Det giver jo mening. Så det bliver 69,2 Pa/time

PS. Jeg får 69,3 Pa/time


Svar #4
21. oktober 2014 af Bladlus (Slettet)

Tak! :)

Skriv et svar til: Hvad er enheden?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.