Matematik

to opgaver hjælpeee!!!!

22. oktober 2014 af okaydu (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej kan I hjalpe mig med det her 

1) 

en jernstang der 9,8 m lang skæres over i to stykker i forholdet 3:4. Hvor langt bliver hvert stykker?

2) 

Renten af et beløb,der er indsat i en bank i 110 dage, er 352 kr . Hvor meget vil årsrenten være, når renteår har 360 dage?

tak :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2014 af mathon

1)

længdeforhold
                            I      3
                           II      4                
                stang:         7

Styklængder:
                          I\! \! :\; \; \frac{3}{7}\cdot \left ( 9,8\; m \right )

                       II\! \! :\; \; \frac{4}{7}\cdot \left ( 9,8\; m \right )
           


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. oktober 2014 af mathon

2)
             Beregn renten i 1 dag.
             Beregn renten i 360 dage.


Svar #3
22. oktober 2014 af okaydu (Slettet)

Tak :)


Svar #4
22. oktober 2014 af okaydu (Slettet)

hvordan er det nu man beregner renten i 1 dag og 360 dage? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Man kender renten i 110 dage. Divider med 110 og gang med 360.


Svar #6
22. oktober 2014 af okaydu (Slettet)

så jeg skal:  352/110*360 

er det sådan du mener det ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#6

Ja, med resultatet i kr.


Svar #8
22. oktober 2014 af okaydu (Slettet)

Taak  !!!!!! :) :) :)


Skriv et svar til: to opgaver hjælpeee!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.