Matematik

Vektor i plan

22. oktober 2014 af Jens6554545 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Er der nogen der kan hjælpe med vedhæftet opg. 

Vedhæftet fil: IMG_1460.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Hvis siden i 1 tern benyttes som længdeenhed, finder man længden af |a| og |c| ved at tælle tern. Længden af vektoren b findes ved at betragte |b| som hypotenuse i en retvinklet trekant, hvis katetelængder let kan aflæses.


Svar #2
22. oktober 2014 af Jens6554545 (Slettet)

Er dette så rigtigt:

længden af a=4

længden af c=8

og længden af b:

a^2 + b^2 = c^2 

3^2 + 4^2 = b^2 = 9+16=b^2 = 25 = b^2 

b=5


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det er korrekt altsammen.


Svar #4
22. oktober 2014 af Jens6554545 (Slettet)

tak for hjælpen:-)


Skriv et svar til: Vektor i plan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.