Matematik

Brøk - ligning

22. oktober 2014 af Hansihh (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan løser jeg denne brøkligning, jeg kan simpelthen ikke finde ud af brøker. Men jeg ved at brøker har en stor rolle i matematik, derfor spørger jeg herinde. Folketinget skal da få styr på de lærer de har! (folkeskolen)

\frac{1}{3}=\frac{-2}{24}


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2014 af mathon

         \frac{1}{3}=\frac{-2}{24}       er et falsk udsagn


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Der er ikke tale om en ligning men om et falsk udsagn, da 1/3 ikke er lig med -2/24 .

Prøv selv at få styr på din retskrivning.


Svar #3
22. oktober 2014 af Hansihh (Slettet)

Hvad svarer jeg så? At dette stykke er et falsk stykke?


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Det er i hvert fald ikke en ligning med ubekendte. Der er ikke nogen ubekendt, der skal forsøges isoleret. Det er et falsk udsagn.


Skriv et svar til: Brøk - ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.