Fysik

Densitet på en guldterning

23. oktober 2014 af jensen199493 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Vi ved at gulds densitet er 19,31g/cm^3

Så hvis vi har en guldterning med sider som er 2cm, hvor meget vejer den her terning så?

tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2014 af CarstenMatsson (Slettet)

Regn ud hvor mange kubikcentimeter terningen er og så gang tallet med 19.31


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2014 af mathon


                  m=V\cdot \rho =\left ( 2\; cm \right )^3\cdot \left ( 19,31\; \frac{g}{cm^3} \right )


Skriv et svar til: Densitet på en guldterning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.