Matematik

differentianligning

23. oktober 2014 af studieportalen0 (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg er dum, og kan ikke tænke selv. er der en der kan forklare hvordan man kommer fra nedenstående formel -q_{z} = \dfrac{dV}{dx} = \dfrac{d^2M}{dx^2} = -\frac{d^2}{dx^2} \int_A \! \sigma \, z dA = E \, I_{y} \dfrac{d^4w}{dx^4}

til denne formel

M = E \, I_{y} \dfrac{d^2w}{dx^2}


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. oktober 2014 af mathon

                        M=\int_0 \int_0 \frac{\mathrm{d}^2M }{\mathrm{d} x^2}\, dx\, dx=\int_0 \int _0E\, I_y\frac{\mathrm{d}^4w }{\mathrm{d} x^4}\, dx\, dx=E\, I_y\cdot \frac{\mathrm{d}^2w }{\mathrm{d} x^2}


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. oktober 2014 af Soeffi

#0

Du har i flg. det du selv har skrevet

 \dfrac{d^2M}{dx^2} = E \, I_{y} \dfrac{d^4w}{dx^4}

Hvis du integrerer to gange mht. x får du

M = E \, I_{y} \dfrac{d^2w}{dx^2}


Svar #3
23. oktober 2014 af studieportalen0 (Slettet)

Tak for det


Skriv et svar til: differentianligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.