Matematik

indekstal

23. oktober 2014 af Miaoj1234 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Det oplyses, at der i 1995 blev nyregistreret 2263 motorcykler i Danmark.

a) Hvor mange motorcylker blev der nyregistreret i 2005? 

Ud fra teksten og tabellen  kender jeg disse værdier. 

År                 1995       2000      2005
Indekstal       68,6   100       175,2

2263 motorcykler 1995

jeg får det til 5813,45, men skal jeg så minus det med de 2263 motocykler i 1995?  de skal vil ikke tælles med? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2014 af mathon

Antal motorcylker nyregistreret i 2005:

                                            \left (\frac{2263}{68,6} \right )\cdot 175,2


Skriv et svar til: indekstal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.