Bioteknologi

Stofmængdekoncentration i mælkesyre

23. oktober 2014 af LolLars (Slettet) - Niveau: A-niveau

Der er vedhæftet et billede af opgave 3 som er den jeg er ved at skulle udregne, men jeg ved ikke lige hvordan da der ikke er opgivet nogen volumen. 

Hvis nogen kan hjælpe lidt med opg. 4 er de altid velkommen, da jeg er lidt i tvivl. :)

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2014 af mathon

Mælkesyre er en middelstærk syre
hvoraf

                                          \frac{[H_3O^+]^2}{c_s-[H_3O^+]}=K_s
hvoraf
                                           c_s=\frac{10^{-2pH}}{10^{-pK_s}}+10^{-pH}=\frac{10^{-2\cdot 2,46}}{10^{-3,86}}+10^{-2,46}=0,0906\; M

                                           


Svar #2
23. oktober 2014 af LolLars (Slettet)

Tusinde tak! :D


Skriv et svar til: Stofmængdekoncentration i mælkesyre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.