Matematik

Integral regning

23. oktober 2014 af studieportalen0 (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg har følgende udtryk

\dfrac{d^2w(x))}{dx^2} = \dfrac{M(x) }{E \, I_{y}}

og jeg vil gerne integrere udtrykket to gange så jeg får et udtryk for w(x).

mit Cas-værktøj siger dette:

w \left( x \right) =\int \!\!\!\int \!{\frac {M \left( x \right) }{E{ \it Iy}}}\,{\rm d}x\,{\rm d}x

men jeg vil gerne udtrykke det så ledet med, + c1*x +c2

hvordan griber jeg det an?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Du skal bare integrere to gange:

d2w(x)/dx2 = M(x)/EIy  <=>

dw(x)/dx = ∫ M(x)/EIy dx + c1  <=>

w(x) = ∫ ∫ M(x)/EIy dx dx + c1x + c2


Svar #2
23. oktober 2014 af studieportalen0 (Slettet)

er du sikker på dette?


Svar #3
23. oktober 2014 af studieportalen0 (Slettet)

er der en anden der kan bekræfte det som der står i #1? :-)

nu hvor #1 ikke er online.


Skriv et svar til: Integral regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.