Matematik

reducere et udtryk

23. oktober 2014 af turko2990 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej er der nogle som vil reducere dette udtryk er helt lost. 

2/a+3/a-4/a. 

Tak på forhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2014 af mathon

                  \frac{2+3-4}{a}=?


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2014 af Koburg58 (Slettet)

(2/a) + (3/a) -  (4/a) = (2 + 3 - 4) / a = (1/a)


Skriv et svar til: reducere et udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.