Matematik

Rigtigt isoleret?

23. oktober 2014 af malthej (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har forsøgt at isolere x i denne ligning: 900=33*x+109

Er det rigtigt gjort, har nemlig mine STORE tvivl..

900=33*x+109
900-109=33*x+109-109
809:33=33:33*x
24,5=x*1
24,5-1=x*1-1
23,5=x


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. oktober 2014 af Koburg58 (Slettet)

900 = 33x + 109

900 - 109 = 33x + 109 - 109

791 = 33x

(791) / 33 = (33x) / 33

23,969... = x


Skriv et svar til: Rigtigt isoleret?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.