Matematik

Angiv centrum og radius for cirklen

23. oktober 2014 af hioghi (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har brug for hjælp og forståelse til denne opgave: Angiv centrum og radius for cirklen med følgende ligning: (x+2)2+(y-4)2=17
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2014 af mathon

                  (x-(-2))^2\; +\; (y-4)^2=\; \left (\sqrt{17} \right )^2

                  (x\; \; -\; \; a)^2\; \; +\: \: (y\; -\; 4)^2\; \; =\; \; r^2


Svar #2
23. oktober 2014 af hioghi (Slettet)

Hvad gør man helt præcist? Kan du evt. forklare? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. oktober 2014 af mathon

Centrum er
                       C(-2,4)   og   radius  r=\sqrt{17}


Svar #4
24. oktober 2014 af hioghi (Slettet)

Jeg forstår ikke helt metoden


Svar #5
24. oktober 2014 af hioghi (Slettet)

Nååå man omformer ligningen til ligningen for radius?


Skriv et svar til: Angiv centrum og radius for cirklen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.