Matematik

Please hjælp mig

24. oktober 2014 af Folkeskole01 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Frans siger at 12 min . Og 0,2 timer er det samme, men Albert vil ikke tro ham . Hvem har ret

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2014 af OliverHviid

0,2 timer = 12 minutter. Grunden er, at 1 / 0,2 = 5, og 12 * 5 = 60 (én time) 


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

0,2 * 60min = 12 min


Skriv et svar til: Please hjælp mig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.