Matematik

Please hjælp mig med min opgave

24. oktober 2014 af Folkeskole01 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Kim har en timeløn på 91,45 kr . chefen lover ham en lønstigning på 2,3% . Hvor stor er hans nye timeløn

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2014 af Heptan

Den er 

91,45 + 2,3 % * 91,45

...

2,3 % er det samme som 2,3/100


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2014 af mathon

 Kims nye timeløn
                          91,45 + 2,3 \% \cdot 91,45=91,45\cdot \left (1+0,023 \right )=91,45\cdot1,023=


Skriv et svar til: Please hjælp mig med min opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.