Matematik

Differentialligning

24. oktober 2014 af Sejedansk (Slettet) - Niveau: B-niveau

En funktion f(x) er en løsning til differentiallingingen y' = 3y2(x-3)

Det oplyses at f(1)= -2

Bestem den løsning til differentiellingingen, hvis graf går gennem punktet (1,f(1))

Nogen hjælp! 

Den skal aflveres i aften. Nogle kloge hoveder der kan forklare mig hvordan den skal løses?.

jeg ved jeg skal finde f '(1):

Skal jeg bare sige:

f '(1) = 3*(-2)2(1-3) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Se den oprindelige tråd https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1532886

Lad være med at starte en ny tråd om det samme.


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.