Matematik

Gør rede for arealet.

25. oktober 2014 af AdamKo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal have hjælp, og skal have skært det ud i pap, for ellers forstår jeg det ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2014 af LeonhardEuler

Hvad skal du have skåret ud i pap? Prøv i første omgang at formulere dit problem.


Svar #2
25. oktober 2014 af AdamKo (Slettet)

Hov, glemte at vedhæfte.

Vedhæftet fil:opgave 7.png

Svar #3
25. oktober 2014 af AdamKo (Slettet)

#1

Hvad skal du have skåret ud i pap? Prøv i første omgang at formulere dit problem.


Havde glemt at vedhæfte filen. Den er vedhæftet nu.


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. oktober 2014 af mathon

opgave 7.png

a)

                           længde         bredde
                            (2-x)             (x3+1)

  Rektanglets
  areal
                            A=L\cdot b=(2-x)\cdot (x^3+1)

                            A(x)=(2-x)\cdot (x^3+1)

                            A(1,5)=?

                           
 


Svar #5
25. oktober 2014 af AdamKo (Slettet)

#4

opgave 7.png

                           længde         bredde
                            (2-x)             (x3+1)

  Rektanglets
  areal
                            A=L\cdot b=(2-x)\cdot (x^3+1)
 


Hvordan ved du at længe og bredde er det?


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. oktober 2014 af mathon

b)
            Bestem monotoniforholdene for A(x)

            og bestem A(x)_{max}


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. oktober 2014 af mathon

#5
           Aflæs på på figuren.


Skriv et svar til: Gør rede for arealet.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.