Matematik

reducer

26. oktober 2014 af Arbintaucka (Slettet) - Niveau: C-niveau

nogen der ka´ hjælpe

x2-2xy+y2/x2-y2


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2014 af LeonhardEuler

Kvadratsætninger, kvadratsætninger og atter kvadratsætninger.


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. oktober 2014 af Koburg58 (Slettet)

\frac{x^2 + y^2 - 2xy}{x^2 - y^2} = \frac{(x - y)^2}{(x + y)\cdot (x-y)} = \frac{x-y}{x+y}


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. oktober 2014 af hesch (Slettet)

#0:   Husk at skrive paranteser rigtigt:

(x2-2xy+y2) / (x2-y2)

Som du har skrevet det, opfattes det som:

x2 - 2xy + (y2/x2) - y2


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. oktober 2014 af hesch (Slettet)

#3:  Har netop modtaget et il-telegram:

Det hedder/staves:  parenteser


Skriv et svar til: reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.