Matematik

Hjælp til matematik - funktioner

26. oktober 2014 af Palle130695 - Niveau: B-niveau

Hej.

Er der nogle der har et bud på disse to opgaver herunder?

Jeg er nemlig ikke helt sikker på, om jeg løser dem rigtigt - på forhånd tak

Opgave 1

En liner funktion f har Dm(f) = [2; 10] og Vm(f) = [5; 9]. Bestem forskriften

for f. (Der er to mulige lsninger!)

Opgave 2

Angiv de nitionsmngden og tegn graferne for flgende funktioner

a) f(x) = 3x - 4


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at vise dine egne svar.

Opg 1. Første mulighed: ret linie gennem punkterne (2;5) og (10;9) .
           Anden mulighed: ret linie gennem punkterne (2;9) og (10;5).

Opg 2: Definitionsmængden for en funktion givet ved en forskrift er mængden af de x, for hvilke forskriften kan beregnes.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2014 af mathon

Opg 1.

               y=ax+b

               \begin{array} {|c|c|} a&b\\ \hline \frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}&y_1-a\cdot x_1 \end{array}          med 2 muligheder.


Skriv et svar til: Hjælp til matematik - funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.