Matematik

vinkler og sider

26. oktober 2014 af mizzapizza (Slettet) - Niveau: B-niveau

figuren viser en trekant ABC. nogle af målene i trekanten ABC fremgår af figuren.

a) bestem vinkel A og længden af siden BC. 

b) bestem arealet at trekant ABC.

punktet D ligger p forlængelsen af siden AC. arealet af trekant BCD er 6.0.

c) bestem længden af linjestykket CD. 

jeg har brug for hjælp jeg kan ikke få denne opgave til at hænge sammen da jeg mangler nogle tal 

jeg åber i vil hjælpe mig :)


Svar #1
26. oktober 2014 af mizzapizza (Slettet)

der er vedhæftet et billede af trekanten 


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. oktober 2014 af mathon

                        

                        \frac{b}{\sin(80^{\circ})}=\frac{6,8}{\sin(72^{\circ})}

                       \frac{a}{\sin(80^{\circ}+72^{\circ})}=\frac{6,8}{\sin(72^{\circ})}


Svar #3
26. oktober 2014 af mizzapizza (Slettet)

jeg forstår ikke helt din måde der 

kan du uddybe det lidt ??


Skriv et svar til: vinkler og sider

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.