Kemi

HJÆLP

28. oktober 2014 af miljoi - Niveau: B-niveau

Beregn massen af titan, der kan fremstilles ud fra 250 kg ilmenit. Hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2014 af mathon

M(FeTiO3) = sum({1,1,3}*{55.847,47.880,15.999}) g/mol = 151,724 g/mol

Ti-% i ilminit:
                              p(w/w)=\frac{47,880\; \frac{g}{mol}}{1,51724\; \frac{g}{mol\cdot \%}}=31,5573\%
 


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.