Matematik

Bestemmelse af F'(x).

29. oktober 2014 af josephinebl (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej folkens. 
Jeg sidder her med en opgave, hvor jeg skal bestemme L'(24), men jeg har ingen ide om, hvordan jeg gør det. 
Hvis man skal bruge grafen til det, har jeg vedhæftet den som et billede. 
Håber der er nogle der kan hjælpe mig!


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2014 af mathon

                  L{\, }'(x)=1,2294\cdot 0,655396\cdot x^{0,655396-1}=0,805744\cdot x^{-0,344604}

                 L{\, }'({\color{Red} \mathbf {24}})=0,805744\cdot {\color{Red} \mathbf {24}}^{-0,344604}={\color{Blue} \mathbf {0,269507}}


Skriv et svar til: Bestemmelse af F'(x).

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.