Matematik

hej jeg bruge for hjælp til mat opg.

30. oktober 2014 af nono88 - Niveau: B-niveau

vedhæfte opg.

Vedhæftet fil: mat opg.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2014 af mathon

Opg 5
            Foretag lineær regression


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2014 af mathon

Opg 8


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2014 af mathon

a)
          Model:
                           f(x)=6000\cdot 1,003^x     når x er antal år efter 2006.
        

                           f(2089-2006)=6000\cdot 1,003^{2089-2006}

                           f(83)=6000\cdot 1,003^{83}


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. oktober 2014 af Euroman28

Ved at lave noget elementært Linærregression, så får jeg i spg a) i opgave 5.

- - -

Der er Matematik i alt.


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. oktober 2014 af mathon

b)
                         f(83)=6000\cdot \left (1+r \right )^{83}=8600

                                            \left (1+r \right )^{83}=\frac{8600}{6000}=\frac{43}{30}

                                             1+r=\left ( \frac{43}{30} \right )^{\frac{1}{83}}

                                             r=\frac{p}{100}=\left (\left ( \frac{43}{30} \right )^{\frac{1}{83}}-1 \right )

                                            p=\left (\left ( \frac{43}{30} \right )^{\frac{1}{83}}-1 \right )\cdot 100

                                            


Svar #6
30. oktober 2014 af nono88

mang tak


Skriv et svar til: hej jeg bruge for hjælp til mat opg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.