Matematik

Differentialligning med to variable der er separeret

30. oktober 2014 af Ninjaaa (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej alle, er der mon en der kan hjælpe mig med opgaven. Er gået lidt i stå (se vedhæftet fil)

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Svar #1
30. oktober 2014 af Ninjaaa (Slettet)

Der skulle selvfølgelig stå ln(y)2=1/6 t6+c


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2014 af peter lind

Det er en differentialligning med en variabel. I en differentialfunktion med to variable, skal du finde en funktion z=f(x,y)

Det ser ikke rigtigt ud. Hvad har du gjort ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Differentialligningen er

        dy/dt = t5 · y2

dvs

        (1/y2) dy = t5 dt

Integrer nu på hver side.


Skriv et svar til: Differentialligning med to variable der er separeret

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.