Matematik

vilkårlig trekanter

30. oktober 2014 af nongben (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

forstår ikke sinus / tangens / cosius

a) A= 70 grader | a= 7 cm | b = 5 cm

hvad er B, C, c

b) A= 46,1 grader | B= 42,3 grader | a = 12,3 cm

hvad er C,b,c

3) C= 20,3 grader | b= 5 cm | c = 2,5 cm

hvad er A,B,a


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt hvad du har lært om trekantstilfældene.

a) Kendt: vinkel, hosliggende side og modstående side. Da b < a , er vinkel B < vinkel A.

b) Kendt: to vinkler plus en side. Kender man to vinkler i en trekant, kender man alle tre vinkler.

c) Kendt: som i opg a), men her er b > c, så vinkel B er større end vinkel C, og man skal være opmærksom på "sinusfælden".


Skriv et svar til: vilkårlig trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.