Matematik

vilkårlig trekanter

30. oktober 2014 af nongben (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

forstår ikke sinus / tangens / cosius

a) a = 10cm | b = 8cm | C = 60 grader

hvad er A,B,c

b) A = 120 grader | b = 4,6cm | c = 5,8cm

hvad er a,B,C

c) a = 13,6mm | b = 15,9cm | c = 16,7mm

hvad er A,B,C


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2014 af SuneChr

Du skal, for dig selv, gennemgå "de fem trekantstilfælde". Her kan man se, hvornår man skal bruge hvad, når givne stykker i en vilkårlig trekant er givet.


Svar #2
30. oktober 2014 af nongben (Slettet)

kan du give mig formlerne? på finde de enkelte ting


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2014 af SuneChr

Dem kan du søge på nettet, hvis du ikke har dem i lærebogen eller i formelsamlingen.


Skriv et svar til: vilkårlig trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.