Matematik

Hjælp til matematik

30. oktober 2014 af Jordbær2 - Niveau: 10. klasse
Hej
Jeg håber nogle kan hjælpe mig med denne opgave, kan ikke helt finde ud af hvordan jeg kan starte :)

http://fronter.com/campus365/links/files.phtml/545292d8279ed.1193125387$337401069$/Materialer/Niveau+F/Det+gr_prcent_C3_prcent_B8nlandske+flag.pdf Det er linket

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2014 af hesch (Slettet)

#0:  Opgaven består af 4 spørgsmål. For de 3 sidste gælder at stanghøjde = 5*flaghøjde. (Ses ved "inspektion").  Har du aldrig været spejder ?

Så funktionen er:  y = 5x.

Hvor går du i stå i 1. opgave ? 

Det skraverede område er arealet af et rektangel.

Det prikkede område er arealet af et rektangel minus arealet af en cirkel.


Svar #2
30. oktober 2014 af Jordbær2

Nej jeg har ikke været spejder :) men i opgave 1, ved jeg ikke hvordan jeg skal tegne det :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2014 af hesch (Slettet)

Det er jo tegnet i figur 1.  Der står ikke i opgaven, at du skal tegne det.

Nå jo, det gør der faktisk.


Svar #4
30. oktober 2014 af Jordbær2

Jo i den første opgave skal man tegne, ja men mener nu med at jeg ikke ved hvordan jeg skal tegne i i Excel :)

Brugbart svar (0)

Svar #5
30. oktober 2014 af hesch (Slettet)

Excel ? ?

Fat en passer, en tegnetrekant, en lineal og en blyant. Følg instruktionen.

Det er måske ikke "trenden", men det virker, også når computeren er brudt sammen/virusinficeret.


Svar #6
31. oktober 2014 af Jordbær2

Hvad med den sidste opgave, hvordan kan jeg skrive den? :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
31. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Ikke alle har adgang til det link, du anfører i #0. Prøv at formulere, hvad opgaven går ud på.


Svar #8
31. oktober 2014 af Jordbær2

Kan du se det billede :)
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #9
31. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#8

Du skal finde den lineære sammenhæng    y = ax + b   mellem flagets højde x i cm og flagstangens højde y i cm .

Indsæt så x = 100 og beregn y.


Svar #10
31. oktober 2014 af Jordbær2

bliver det så 500?


Brugbart svar (0)

Svar #11
31. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#10

Ja.


Skriv et svar til: Hjælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.