Matematik

vinkel C ud fra cosinus, sinus el. tangens

30. oktober 2014 af 321bj (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej jeg skal beregne vinkel C men skal jeg benytte cosinus, sinus eller tangens til det

følgende oplysninger er givet i opgaven:

B = 90o

A = 53,4o

b = 9,5 cm


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at vinkelsummen er 180º , og at den ene vinkel (B) er ret.
Vinkel C er da komplementvinklen til vinkel A.

        C = 90º - A


Svar #2
30. oktober 2014 af 321bj (Slettet)

ok så jeg kan ikke benytte sinus, cosinus el. tangens til denne opgave ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, det ville da være fuldstændig fjollet.


Svar #4
30. oktober 2014 af 321bj (Slettet)

ok tak for hjælp


Skriv et svar til: vinkel C ud fra cosinus, sinus el. tangens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.