Matematik

eksponentielle udviklinger

31. oktober 2014 af MiniMax2 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgaven: Vis at nedenstående funktion er en eksponentiel udvikling ved at angive dem på formen f(x) = bax 

f(x) = 2e0,3x

Jeg er helt lost

Her er e eulers tal


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt en potensregneregel til at skrive funktionen

        f(x) = 2·e0,3x

               = 2·(e0,3)x

som er på den ønskede form.


Svar #2
31. oktober 2014 af MiniMax2 (Slettet)

ja ok.. jeg er med nu

mange tak :)


Skriv et svar til: eksponentielle udviklinger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.