Matematik

Reducering

01. november 2014 af BrainyBrain - Niveau: C-niveau

Hej.

Nogle der kan forklare mig hvorfor   b- 2b2   giver  - b2 ?

Tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2014 af mathon

    b- 2b2 = (1-2)b2 = (-1)b2  =  -b2


Svar #2
01. november 2014 af BrainyBrain

Nå ja.. Tak


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.