Matematik

Kompleks ligning.

06. november 2014 af Rambo (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Er der en der kan forklare mig hvordan jeg skal løse den ?

"Husk at beskrive metoder og udregningerne detaljeret"

Vedhæftet fil: MAT 1 nr2(1).docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Man skal løse den komplekse ligning

        z(\bar{z}+i)=2

Bemærk, at 

        z\bar{z}=|z|^{2}

der er et reelt tal, så   z·i  skal altså være et reelt tal, og derfor skal z være rent imaginært, dvs z = i·b .


Svar #2
06. november 2014 af Rambo (Slettet)

Tak :)


Skriv et svar til: Kompleks ligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.