Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Hjælp

11. november 2014 af thomas69 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående
Hej håber på at der er nogen kan hjælpe mig med dette opgave.
I 1.1 skal man bare diff TC(Q) så finder man MC?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2014 af Stats

Differentier TC(Q)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
12. november 2014 af thomas69 (Slettet)

Mange tak kunne du måske hjælpe med 1.2

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2014 af Stats

Beregn PD(QD)=PS(QS) så finder du ligevægtsprisen.

Vi ved at en afsætning · pris = omsætning

Omsætning - omkostninger = overskud/profit

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.