Tysk

Rettelse af tysk sætning

16. november 2014 af uke5 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

En der vil hjælpe? :)

Jeg er i tvivl følgende:

Oft sind es junge(n) Menschen, die er schreibt über.

(Ofte er det unge mennesker, han skriver om).


Brugbart svar (2)

Svar #1
16. november 2014 af Tyskfødt (Slettet)

Oft sind es junge Menschen, über die er schreibt.


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. november 2014 af Tyskfødt (Slettet)

Lige et supplement til ordstillingen

Når en præposition styrer et relativt pronomen, står præpositionen altid direkte foran pronomenet(modsat dansk og engelsk).

har sovet i = Das Bett, in dem der König geschlafen hat....

betalte 100 Euro for = Die Kette, für die sie 100 Euro bezahlt hatte,......

har fortalt om = Die Reise, von der ich berichtet habe, ......

sejlede med = Die Fähre, mit der ich von Stockholm nach Helsinki fuhr,....

Wie heißt die Dame, mit der er gerade tanzt?

Kennst du die Länder, an die Deutschland grenzt?

Die Bank, auf der ich saß, war frisch gestrichen (nymalet)


Svar #3
16. november 2014 af uke5 (Slettet)

Skal det så være:

Oft sind es junge Menschen, über die er schreibt.


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. november 2014 af Tyskfødt (Slettet)

Ja, se mit svar under # 1.


Svar #5
16. november 2014 af uke5 (Slettet)

Hov, havde ikke lagt mærke til rettelsen dér. :)
Tak!


Skriv et svar til: Rettelse af tysk sætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.