Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Samlet efterspørgselskurve for 3 lande

17. november 2014 af JM93 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, 

jeg skal beregne den samlede efterspørgselskurve for 3 lande under 1. 

Jeg har følgende informationer: 

Land1: P = 500-3Q
Land2: P = 400-0,5Q
Land3: P = 550-5Q

Hvordan beregner jeg den samlede? 


På forhånd tak for hjælpen :) 


Skriv et svar til: Samlet efterspørgselskurve for 3 lande

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.