Andre fag

Kedel

18. november 2014 af Redub (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har brug for lidt hjælp til opgave 16.2.

En som kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

msøvand*csøvand*ΔTsøvand = Qkondensator   <=>

msøvand = Qkondensator/(csøvand*ΔTsøvand)

msøvand = 45453,1 kW / (4,2 kJ/(kg*oC) * (18oC - 11oC)) = 1546 kg/s = 5,6*106 kg/time

 


Svar #2
18. november 2014 af Redub (Slettet)

1000 tak for hjælpen :)

Kan du evt. hjælpe mig med en opgave mere?

Jeg ved heller ikke helt, hvad jeg skal gøre med den sidste opgave her?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Q = k*L*Δtm  <=>

L = Q/(k*Δtm)

L = 10193,3 * 103 W / (324,305 W/(m*oC) * 15,8653oC) = 1981 m

Antal rør:

1981 m / 2,0 m = 991


Svar #4
18. november 2014 af Redub (Slettet)

Fedt :)

1000 tak :)


Skriv et svar til: Kedel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.