Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Elasticiteter

18. november 2014 af Eleven1977 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg er gået kold på denne opgave. Er der nogen som kan hjælpe?

Ep=-2. Priselasticiteten

El=1. Indkomstelasticiteten

Exy=1,5. Krydspriselasticiteten

Hvor x refererer sig til produktet ML, mens Y refererer sig til et produkt, der er substituerbart til produktet ML.

- Næste år forventer man at sætte prisen for ML op med 6 %,

- Man antager at indkomsterne vil stige med 4 %

- Samtidig med at man forventer, at prisen for det substituerbare produkt vil falde med 2 %.

Sp: salget af produktet ML i år er 1200 stk., hvor stort salg man kan forvente næste år?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2014 af JM93 (Slettet)

Se l i n k


Skriv et svar til: Elasticiteter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.