Matematik

Buens bredde og længde

18. november 2014 af hejtykke2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle der kan hjælpe mig med at løse a og b i denne opgave ?

er kommet frem til at jeg skal sætte f(x)=0 i a, men hvad gør jeg så og hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2014 af LeonhardEuler

Buens bredde ved jorden er da distancen mellem de to nulpunkter. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2014 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2014 af Soeffi

a) Prøv at sætte y=e0,0329x og løs den fremkomne ligning.

b) Udnyt cosh(x)' = sinh(x)

cosh2(x) - sinh2(x)=1


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. november 2014 af Andersen11 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. juli 2015 af Soeffi

CAS løsninger.


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. marts 2022 af Soeffi

#5. Rettelse: buens længde = 

\int_{-91,2531}^{91,2531}\sqrt{(f'(x))^2+1}=451,3

(...det andet er arealet under buen).


Skriv et svar til: Buens bredde og længde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.